رب اسپتیک

اسپتیک چیست؟

در یک جمله اسپتیک فرآیندی است که یک محصول غذایی به گونه ای بسته بندی می شود که از نگهداری در یخچال بی نیاز می خواهد شد.به طور کلی از مهم‌ترین مزایای رب گوجه‌فرنگی اسپتیک این است که می‌توان آن را در فضایی خارج از یخچال نیز به راحتی نگهداری نمود. روند اسپتیک شامل سه مرحله کلی است. در مرحله اول استریلیزاسیون حرارتی رب انجام می شود. در مرحله بعدی نیز استریلیزاسیون بسته‌بندی صورت می‌گیرد. در مرحله آخر نیز فعالیت‌هایی برای حفظ استرلیزه در طول بسته‌بندی انجام می‌گردد.کارخانه های تولید رب بعضا این محصول را به شکل اسپتیک عرضه می کنند و برای کارخانه های دیگر ارسال می کنند تا رب گوجه را در ظروف های شیشه ای و قوطی بسته بندی می کنند. بشکه های آبی رنگ باعث ماندگاری بیشتر رب در فضای آزاد و خارج از سردخانه می شود. نمونه های فله را باید حتماً در سردخانه قرار داد، ولی برای انواع اسپتیک نیازی به این موضوع نیست.از طرفی صادراتی بودن این نوع رب ها، موجب شده تا هر روز مشتریان خارجی بیشتری جذب کنیم.رب گوجه بریکس ۳۸-۳۶با بشکه نو مناسب جهت صادرات، رب گوجه بریکس ۳۳-۳۱ با بشکه معمولی مناسب جهت مصرف کارخانجات داخلی به فروش می رسد.

EnglishIran