میدانیم که بادمجان سرشار از فسفر، برخی از ویتامینهای گروه B، ویتامینE، آهن و فیبر است. کالری کنسرو بادمجان بهازای هر ۱۰۰ گرم از این محصول، برابر ۳۵ کیلوکالری است. ۱۰۰ گرم کنسرو بادمجان دارای دو گرم چربی، صفر میلیگرم کلسترول، یک میلیگرم سدیم، ۱۲۳ میلیگرم پتاسیم، هشت گرم پروتئین، 9 گرم کربوهیدرات، دو درصد ویتامین C و پنج درصد ویتامین B6 است. همچنین یک درصد آهن و دو درصد منیزیم در این کنسرو موجود است.60 درصد از ترکیبات کنسرو بادمجان را گیاه بادمجان تشکیل داده و مابقی ترکیبات این کنسرو شامل کدو یا هویج، رب گوجهفرنگی، روغن مایع، نمک، پودر پیاز و ادویه است. توجه داشته باشید با توجه به حساسیتزا بودن گیاه بادمجان و گوجهفرنگی، مصرف کنسرو بادمجان برای افراد حساس مناسب نیست.