در آشپزی ایرانی،، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته میشوند، شور میگویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعمدار کردن سبزیجاتی مثل خیا، گل کلم، لوبیا سبز، کلم برگ و… است. برای طعمدار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده میشود.
در آشپزی ایرانی،، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته میشوند، شور میگویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعمدار کردن سبزیجاتی مثل خیا، گل کلم، لوبیا سبز، کلم برگ و… است. برای طعمدار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده میشود.