زیتون شور

یتون از جمله چاشنی های خوشمزه و مقوی سفره های ایرانی به خصوص شمال کشورمان ایران است این میوه که در قرآن به میوه بهشتی معروف است دارای چربی های مفیدی است که می تواند سلامت افراد را به دنبال داشته باشد. زیتون میوه ای با ظاهری کوچک است که بر روی درخت زیتون رشد می کندکه از آن در بسیاری از سالاد ها و ساندویچ ها می توان از آن استفاده کرد. زیتون نارس رنگی سبز دارد و درصورتی که مدت زمان بیشتری بر روی درخت بماند رنگ آن سیاه می شود که به زیتون سیاه معروف است.زیتون منبع مفیدی از انواع ویتامین و مواد معدنی است که برخی از املاح در زمان فرآوری به زیتون اضافه می شوند. از ترکیبات مفید این میوه می توان موارد زیر را نام برد:

ویتامین ای، که مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان قوی را دارا می باشد.

آهن: این میوه منبع بسیار خوبی از آهن است که می تواند اکسیژن مورد نیاز گلبول های قرمز را فراهم سازد.

مس، این ماده معدنی می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله عارضه های قلبی را کاهش دهد.

سدیم، از جمله مواد معدنی است که در زمان فرآوری به زیتون ها اضافه می شود زیرا در آب نمک بسته می شوند.

EnglishIran