رب شیشه 700 گرمی

رب گوجه فرنگی‌هایی که در شیشه نگهداری می‌شوند، به خاطر این که بدنه شیشه با رب واکنش نمی‌دهد، معمولا رنگ و طعمشان تغییر نمی‌کند. از طرفی به خاطر این که درب آن‌ها کاملا کیپ و بسته می‌شود، با اکسیژن ترکیب نمی‌شود و میزان فساد آن‌ها پایین می‌آید. زمان ماندگاری رب‌های شیشه‌ ای هم نسبت به رب‌های داخل قوطی بیشتر است.تا زمانی که درب رب شیشه‌ای و رب قوطی را باز نکرده‌اید، می‌توانید آن‌ها را در کابینت یا جایی که در مجاورت نور خورشید نباشد نگه دارید. البته باید دمای محیطی که رب را در آن نگه می‌دارید هم خنک باشد. اما به محض باز کردن رب، باید آن را به داخل یخچال منتقل کنید.اگر برای مدت زمان کمی می‌خواهید رب گوجه را استفاده کنید، یعنی برای یک هفته تا نهایت ۱۰ روز، می‌توانید رب گوجه را در یخچال نگه دارید. فرقی نمی‌کند رب‌تان در قوطی یاشد یا بطری شیشه‌ای. بهترین جای یخچال برای نگهداری از رب هم طبقه اول یعنی جای سرد یخچال است.

EnglishIran